ДЕТРОЙТ — Жените от предградията бяха критичен блок за гласуване

...
ДЕТРОЙТ — Жените от предградията бяха критичен блок за гласуване
Коментари Харесай

Жените от предградията помогнаха на Байдън да спечели през 2020 г. и той се опитва да ги задържи в коалицията си тази година

ДЕТРОЙТ — Жените от предградията бяха сериозен блок за гласоподаване за Джо Байдън на изборите през 2020 година — и те може да играят още веднъж голяма роля в основни суинг щати.

Марси Пол е уредник на Fems for Dems, група, основана при започване на 2016 година, когато създателят изпрати имейл до другари, в който сподели, че възнамерява да помогне за избирането на първата жена президент. След като Хилъри Клинтън загуби тези избори, групата насочи вниманието си към изгонването на тогавашния президент Доналд Тръмп от Белия дом през 2020 г. 

„ Тръмп се бунтува “, сподели Пол, добавяйки, че съгласно нея Байдън вършеше по-добра работа, в сравнение с в миналото е очаквала.

Тъй като Байдън се бори в последните изследвания измежду няколко демографски групи, неговото показване пред дамите от предградията за това по какъв начин е най-добре позициониран да се бори против заканите за демокрацията и запазването на правата на аборт може да бъде решаващо изпитание за разпространение, с цел да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР