Дете за една година и спечели призът Читател на годината

...
Дете за една година и спечели призът Читател на годината
Коментари Харесай

Майка прочете на дъщеря си 77 книги за една година

Дете за една година и завоюва наградата „ Читател на годината - 2020 “ на Градската библиотека в Асеновград. Елица Кимилова е в IV клас на ОУ „ Христо Ботев ”. Обича да рисува и да играе, само че най-важното нещо за нея е другарството. Елица показа, че когато чете се придвижва в красиви и непознати светове – в дълбините на морето, в необятния космос, измежду природата, а даже от време на време среща и нови другари.

 11-годишна прочете над 300 книги през 2018 година и стана Читател на годината 11-годишна прочете над 300 книги през 2018 година и стана " Читател на годината "
Над 300 книги за една година прочете 11-годишно момиче от Асеновград. Тя се споделя Ъшъл, ученик е на СУ " Свети Княз Борис I " в града...
Втора в класацията е Нелина Кюрпекова, която е прочела 50 книги през 2020 година

Трета е Елмира Кадир - ученичка в 3-ти клас на ОУ “Христо Ботев ”. Тя е прочела общо 42 книги . Освен, че обича да чете книги, измежду другите обичани занимания на момичето са готвене, пеене, плетене. Мечтата й е да стане доктор и да опазва природата.

 Предстои второ издание на националния конкурс Читател на годината Предстои второ издание на националния конкурс " Читател на годината "
След триумфа на първото издание, Столична библиотека и зам.-председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент и началник на бъл...
Специална премия за „ Най-любознателно дете ” получи Никол Руканова. Нейната майка всяка вечер й чете по няколко приказки, като през 2020 година двете са прочели общо 77 книги . Малката Никол слуша с интерес и даже не желае да заспива до момента в който не чуе края на всяко произведение. Детето е ученик на подготвителната група в ОУ “Христо Ботев ”. Обича да рисува и да преглежда енциклопедии за животни.
Най-четените от асеновградчани книги през 2020 година са „ Малкият принц ”, „ Приключенията на Лукчо ”, разкази от Елин Пелин, Йордан Йовков и Иван Вазов, „ Патиланци ” и други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР