Дете помогна за ареста на мъртво пиян шофьор в Бургас.10-годишната

...
Дете помогна за ареста на мъртво пиян шофьор в Бургас.10-годишната
Коментари Харесай

10-годишна шампионка помогна за ареста на мъртвопиян шофьор

Дете оказа помощ за ареста на мъртво пийнал водач в Бургас.

10-годишната шампионка по Карате Киокушинкай Анабел А. помогна за задържането на водач в нетрезво положение. Ситуацията се разиграва до СУ Константин Преславси. На паркинга до учебното заведение, младото момиче забвелязва, че мъж във очевидно нетрезво положение се качва в автомобил, паркиран наоколо до техния, в който я чака нейният татко.

Докато Анабел споделя на татко си видяното, лидерът изхвърча от паркинга и криволичейки влиза в насрещното платно за придвижване.

Анабел и татко й също напущат паркинга, като единствено след няколко минути още веднъж се натъкват на мъжа в несъответстващо положение. Той безусловно стопира на сантиметри от автомобила им, застрашавайки освен тях, само че и пешеходците наоколо до платното за придвижване.

Тогава те подават сигнал на 112, като през това време държат под наблюдаване почерпения водач до идване на органите на реда и задържането му.

При идването на патрула от Второ районно управление (на МВР), служителите на реда откриват с дрегер 2,78 промила алкохол в кръвта на лидера.

Така благодарение на 10-годишната ни бургаска спортистка и нейния татко, пияният водач е спретнат в ареста.

Анабел А. е една от младите очаквания на бургаския клуб „ Киокушин спирит “, с треньор международния първенец - сенсей Гергана Апостолова-Костова, написа " Флагман ". Съвсем неотдавна тя направи мощен интернационален дебют и завоюва сребро измежду кандидати от 7 страни.

Това отличие е единствено част от десетките завоювани на български шампионати от многообещаващата ни вяра в спорта.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР