Дете на 9 години е било прието в болница преди

...
Дете на 9 години е било прието в болница преди
Коментари Харесай

Момченце и момиче в болница заради Левски - ЦСКА-София

Дете на 9 години е било признато в болница преди срещата сред " Левски " и " ЦСКА-Соэия ". Той се натровило от пушек от факли. Баща му го придружил до болничното заведение, разгласи bTV. Пострадало е и момиче.

39 индивида са били задържани преди срещата, а полицията дефинира събитието като " относително умерено ". Органите на реда се амесили при сборичкване на почитатели към Южния парк в столицата преди мача. Един от участниците е закаран за обзор в болница, а контузиите му не са съществени. Задържани няма, а почитателите са избягали.

Ст. комисар Антон Златанов съобщи, че част от агитките са пробвали да внесат неразрешена пиротехника и наркотични субстанции на стадиона, само че при инспекциите на входовете са били арестувани. И двете шествия не са били позволени от Столична община, а нито един от служителите на реда не потърпевш.

" За нас е по-добре на стадиона да има повече хора, тъй като стартират да доминират почитатели, които се любуват на футбола ", сподели Златанов.

По време на самата намира се изсипаха куп бомби, основно от бранш " Г ". Там се наложи и намесата на пожарната, откакто почитателите подпалиха хореографията си.

На два пъти почитатели бяха изкарвани и с линийки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР