Дете летя 15 м, след като кола го блъсна на

...
Дете летя 15 м, след като кола го блъсна на
Коментари Харесай

Вики, която беше пометена на пешеходна пътека, е със счупен таз

Дете хвърча 15 м, откакто кола го блъсна на пешеходна пътека в София през вчерашния ден. Това се случи на бул. " Луи Пастьор " преди кръстовището с бул. " Царица Йоана ". Майката на момиченцето, която получи поддръжка от десетки консуматори в Мрежата, някои от тях станали и очевидци на случая, осведоми за положението на Вики, която беше откарана в " Пирогов ":

Благодаря на всички, които бяха там и помагаха. Златни хора... Там не помня дали съм ви благодарила. Вики е в Пирогов със строшен таз, разтърсване на мозъка и още сумати му неща. И все пак е дребният демон, тъй като от запис се вижда по какъв начин е прелетяла след удара. Сега осъзнаваме, че е огромен късметлия, ние също.

Преди удара няма спирачен път и тук всеки ден е по този начин. Вкъщи сме говорили хиляди пъти по какъв начин се разминава на косъм с някои да се случи същото. Сега ще се концентрираме върху оздравяването ѝ, само че по-късно ще се заема с общината и полицията. Такива водачи постоянно ще има, само че е тяхна работа да ги спре с нещо. И за Бога, хора, карайте постепенно. Ужасно е, доста е извънредно за прекарване...
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР