Дете, израснало през 90-те години, с удоволствие ще посочи, че

...
Дете, израснало през 90-те години, с удоволствие ще посочи, че
Коментари Харесай

Сбогом, Cartoon Network: Хиляди се сбогуваха с детския канал, но без основателна причина

Дете, израснало през 90-те години, на драго сърце ще уточни, че в детството си е гледало детския канал Cartoon Network. Това е домът на известни анимации като " Скуби-ду ", " Том и Джери ", " Реактивните девойки ", " Лаборатията на Декстър " и редица други, които са били част от живота им, до момента в който са растели.

В петък обаче името на канала се появи в едни от най-обсъжданите световни тематики в обществената мрежа Туитър. Причината за това се оказа новината за сливането на " Cartoon Network " с " Warner Bros Animation ". Хиляди консуматори по целия свят се стекоха онлайн, с цел да " отдадат респект " на детския канал, учреден през 1992 година Те обаче може би прибързаха със заключенията си.

" Толкова е тъжно. Всички щастливи детски мемоари постепенно избледняват. Cartoon Network, за жалост, стопира ", написа консуматор в Туитър.

RIP Cartoon Network
— Charlie Schneider (@AwesomEmergency)
" Cartoon Network стопира и това е толкоз депресиращо, човек. Не доста от дълго време той беше център на красиви художествени стилове в анимационните филми, с изобретателни герои, невероятни сюжети и вълнуващо деяние. Толкова е тъпо, че през последните няколко години те изгубиха креативната си искра ", написа различен почитател на малкия екран.

Много бързо новината се популяризира в обществената мрежа и хиляди започнаха да споделят носталгичните си мемоари с детския канал и да се сбогуват с него. Емоционалността им обаче наподобява им е попречила да схванат обстоятелството, че Cartoon Network не затваря въобще порти.

От компанията притежател Warner Bros. Discovery оповестиха, че става въпрос за " стратегическо пренастройване ", според което Cartoon Network Studio и Warner Bros. Animation се сливат в една обща конструкция и екипите за произвеждане ще бъдат обединени. Двете студия обаче ще запазят обособените си етикети.

Промяната обаче беше неправилно изтълкувана от правилните почитатели на детската платформа, което докара до редица мемета и постове в чест на Cartoon Network.

Cartoon Network is closing down guys. Only will understand the loss
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР