Десният бек на Рубин Моритц Бауер със сигурност ще напусне

...
Десният бек на Рубин Моритц Бауер със сигурност ще напусне
Коментари Харесай

Интер, Валенсия, Бенфика и клубове от Англия на опашка за защитник на Рубин

Десният бек на Рубин Моритц Бауер сигурно ще напусне клуба до края на месеца, твърди " Бизнес Online ". Швейцарският национал прави доста мощен сезон с екипа на казанци и към този момент е трансферна цел на тимове от водщите европейски шампионати. В Русия разкриха, че за подписа на 25-годишния футболист се борят Интер, Валенсия и Бенфика, а също така интерес към него има и от Висшата лига на Англия.

Бауер не отпътува с Рубин на лагера в ОАЕ, а старши треньорът Курбан Бердиев призна, че той ще бъде продаден. Цената на швейцареца е 6 млн. евро.

Бердиев добави, че от отбора ще си тръгнат и още няколко чужденци - Рубен Рочина, Максим Лестиен, Ян М'Вила и Алекс Сонг. Това са най-скъпоплатените футболисти на казанци и клубът прави всичко допустимо да се освободи от тях. От легионарите в Казан ще останат единствено Сесар Навас, Мийо Цакташ, Гьокдениз Карадениз и Сардар Азмун.

Засега единственото ново попълнение на Рубин е Вячеслав Подберьозкин. Атакуващият халф пристигна чартърен от Краснодар.

" Харесах Подберьозкин още по времето, когато бях отпред на Ростов, а той играеше в Урал. Тогава двата клуба не се схванаха. Познавам Вячеслав чудесно и съм сигурен че той бързо ще се впише към стила ни на игра. Лагерът в ОАЕ ни дава добра опция да поработим над връзките сред обособените линии ", разяснява Бердиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР