Десислава Тошева е българката, която облече Холивуд. От седем години

...
Десислава Тошева е българката, която облече Холивуд. От седем години
Коментари Харесай

Десислава Тошева, която впечатли майката на Илън Мъск и е работила с внучката на Чарли Чаплин

Десислава Тошева е българката, която облече Холивуд. От седем години развива своя фешън къща. Скоро майката на Илън Мъск вижда гения ѝ и избира нейна рокля.

" Аз съм извънредно щастлива от това. Всичко потегли от миналогодишния кино фестивал в Кан. Тогава ме поканиха като първия и единствен фешън бранд, участващ на звездния шоурум. В резултат на появяването ми, шоурум за висша мода в Париж се свърза с мен и пожела да изпратя цялата сбирка. Мей Мъск се спря на рокля точно на въпросния шоурум ", описа Тошева.

Самата Десислава има опцията да се запознае персонално с майката на Мъск в Кан. " Обсъдихме взаимната си работа по бъдещи планове. Бях извънредно щастлива, тъй като Мей Мъск е извънредно вдъхновяваща жена. И въпреки всичко - по какъв начин се впечатлява майката на един от най-богатите хора в света. За мен това е огромно самопризнание ", добави тя.

Тошева разгласи, че е имала опцията да работи и с внучката на Чарли Чаплин. " Това беше забавен и прелестен план. Тя е страховит човек и избра една от най-любимите ми рокли ", разкри Десислава пред NOVA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР