ЛОНДОН (AP) — Без значение дали Немо спечели конкурса за

...
ЛОНДОН (AP) — Без значение дали Немо спечели конкурса за
Коментари Харесай

Немо, сред фаворитите на Евровизия, намира приемане на сцената и извън нея

ЛОНДОН (AP) — Без значение дали Немо завоюва състезанието за ария на Евровизия този уикенд — което ще ги направи първият небинарен участник, който ще вземе кристала микрофон — артистът към този момент е сполучлив.

Представлявайки Швейцария с ария, наречена „ Кодът “, Немо споделя, че в този момент в тяхната страна има повече схващане и информираност по отношение на небинарността и какво значи това.

„ Хората стартират да схващат повече и мисля, че разбирането значи света за мен. И просто да мога да представям тази общественост на Евровизия е необикновено. И толкоз се веселя, че даже не съм единственият тази година. Знаеш ли, по този начин е даже по-добре, тъй като просто, просто демонстрира, че е належащо. “

Сред състезателите, които стигнаха до идващия полуфинален кръг в четвъртък, е ирландската готическа самодива Bambie Thug, която също не е бинарна и употребява местоимения те/те.

Мощният номер на Немо „ Кодът “ е за битката да намерят своето място и да го открият „ някъде сред нулите и единиците “ на двоичната си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР