Десислава Радева, съпругата на настоящия президент, е жена с характер.

...
Десислава Радева, съпругата на настоящия президент, е жена с характер.
Коментари Харесай

Първите дами: Генерал Деси слуша Вагнер и Азис

Десислава Радева, брачната половинка на сегашния президент, е жена с темперамент. Показа го неведнъж, откогато някогашният водач Румен Радев кацна на " Дондуков " 2. За разлика от предшественичките си, тя не се стеснява да държи брачна половинка си за ръка.

Постовете й във Facebook са по-коментирани от работата на президента. Силна и еманципирана, Радева още от началото даде да се разбере, че няма да е в сянката на брачна половинка си.

Често реагира непремерено остро, което й навлича рецензии.

Генералът в нашето семейство е единствено един и сега е президент, споделя Радева.

Хейтърското название Генерал Деси обаче й харесва - с конкретизиране, че в случай че президентът Румен Радев е двузвезден военачалник, то тя е тризвезден.

Бургазлийката има тапия по финанси от УНСС. Специалист е по връзки и маркетинг. Преди години е работила с екипа на Слави Трифонов - в " Каналето " и в " Хъшове ".

С Радев се познава от 1987 година, само че са единствено другари. Преоткриват се две десетилетия по-късно в щаба на военната авиация, където Радева е финансист.

Омъжват се скрито през 2016 година, когато излиза наяве, че той ще е подсилен от Българска социалистическа партия кандидат-президент. И за двамата бракът е втори. Десислава е някогашна брачна половинка на Българска социалистическа партия функционера Георги Свиленски, с който имат наследник Страхил.

Радева промени радикално стила си след първата й поява като първа дама с прекомерно къса пола.

Без проблеми театралничи с първи дами на международни водачи - Бриджит Макрон, Мелания Тръмп.

Всеядно животно съм във връзка с музиката - чувам опера, рок, джаз, национална музика, даже Азис, признава първата дама. Въпреки че рокът е музиката на семейство Радеви, фамилната им ария е „ Аз ти числя се “ на Анастейша и Ерос Рамацоти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР