Десислава Дишлиева - сестра на бившата съпруга на Евелин Банев-Брендо,

...
Десислава Дишлиева - сестра на бившата съпруга на Евелин Банев-Брендо,
Коментари Харесай

Прокуратурата загуби дело от близка на Брендо, оправдана за пране на пари

Десислава Дишлиева - сестра на някогашната брачна половинка на Евелин Банев-Брендо, която бе съдена и оправдана за пране на над 20 млн. лева от наркотрафик, в този момент съди прокуратурата и завоюва на първа инстанция обезщетение от 21 хиляди лева, оповестява в обява по тематиката.

Дишлиева е внесла иск против прокуратурата по Закона за отговорността на страната за 500 000 лева неимуществени вреди и 15 000 лева за имуществени. Софийският градски съд прави оценка вредите на 21 хиляди лева - 18 000 лева за болките и страданията и 3000 лева поради разноски за юристи.

Дишлиева, която е сестра на Моника Добринова, бе упрекната дружно с Банев и Симо Карайчев през 2007 година, само че беше оправдана дефинитивно 11 години по-късно - през 2018 година

Държавното обвиняване би трябвало да заплати още 122 лева такси и разходи по делото, както и 400 лева за вещото лице, направило здравната експертиза. Решението на градския съд не е дефинитивно и може да бъде оспорено пред втора инстанция.

Срещу Дишлиева сега има висящо и друго дело за пране на пари, което е импортирано в съда още през 2014 година и към този момент 9 години не може да завърши даже на първа инстанция, оповестява още " Сега ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР