Десислава била дебела. Десислава не можела да отслабне. Десислава успяла

...
Десислава била дебела. Десислава не можела да отслабне. Десислава успяла
Коментари Харесай

Бомба! Десислава отвлече вниманието от теглото си: Не нося сутиен, обичам да ми се люлеят!

Десислава била дебела. Десислава не можела да отслабне. Десислава съумяла - свалила 15 кг. Десислава бързо ги качила отново. Десислава това, Десислава това...

Темата за фигурата на гласовитата певица към този момент пристигна до гуша освен на нея, а и на почитателите й. Затова след следващото вталяване и йо-йо резултат, чаровницата най-накрая измисли по какъв начин да отклони вниманието от дефекта си и да го насочи към... резултата.

Както знаем, Десито е талантлива освен с глас, само че и с чудовищна гръдна обиколка. Навремето тя даже се подложи на интервенция за понижаване на бюста, който й тежеше и можеше да докара до деформиране на гръбнака й. Е, през днешния ден към този момент тя е на 44 и си е поставила силикон, с цел да повдигне прелестите си.

Тъкмо тях тя свободно демонстрира на близките и си признава, че не - не носи сутиен. Не е обичала да го прави и преди, не й харесва и в този момент. " Не нося сутиен, с цел да ми топли, а и обичам да ми се подрусват и люлеят. Нека и аз да имам едно нещо за завиждане, в случай че и да нямам крайници 120 санта ", смее се Десислава, с което сподели, че има чудесно възприятие за комизъм.

А и мъжете нямат нищо срещу тази панорама. Напротив - с последното й видео те изкъртиха нета от неприлични оферти към нея и сме сигурни, че са свършили и някои и други " непристойни нещица " пред телефоните си.

 

Тагове: Десислава силикон хумор тегло видео
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР