Десислава Атанасова от ГЕРБ коментира ходът на ПП и ДБ

...
Десислава Атанасова от ГЕРБ коментира ходът на ПП и ДБ
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Ходът с проф. Денков е обречен на провал

Десислава Атанасова от ГЕРБ разяснява ходът на Политическа партия и Демократична България с издигане кандидатурата на проф. Николай Денков за министър председател. 

Тази кандидатура е обречена, отсебе тя.
Тя добави, че Политическа партия не са им пратили покана за диалог.
" Аз не знам във формат Председателски съвет някой да е обсъждал кандидатурата на министър председател. Председателските препоръки се организират за обсъжданите на дневния ред и други въпроси от вътрешния ред на Народно събрание. Това че някой си прави съдружен кръжок, на който ние отказахме да участваме, тъй като той не е обществен, а единствено към преди две седмици тези, които се скриха през днешния ден зад вратите, упорстваха за обществени диалози ", разяснява Атанасова, съобщи през днешния ден.бг.

" Ние желаеме обществени диалози пред обществеността, с цел да заявим мнението си освен за кабинета им на малцинството, а и за всичките им цели. Тези целите са част от цели на държавното управление “Габровски “, които те не поддържаха през вчерашния ден. Това е държание, което е девиантно на моменти. Не може да отречеш целите на едно държавно управление, а след това да ги преповториш ", упрекна тя.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР