Деси Цонева е едно от най-харизматичните тв лица. Тя печели

...
Деси Цонева е едно от най-харизматичните тв лица. Тя печели
Коментари Харесай

Деси Цонева тотално промени визията си

 Деси Цонева е едно от най-харизматичните тв лица. Тя печели зрителския интерес с чаровната си усмивка и доброволно държание, което се оказва ъгъл в телевизионните среди. 

Тези дни щерката на Митко Цонев пусна фотоси, на които не наподобява на себе си. Нейни почитатели в обществените мрежи се шашнаха и започнаха да задават въпроси по отношение на смяната. Деси пусна фотоси, на които я виждаме с руса коса и сини очи. Промяната е толкоз грандиозна, че надали бихме я познали, в случай че фрагментът не беше споделен от нейния профил. Водещата показа, че това не е трайна смяна, а единствено перука и цветни лещи за очи. Но пък позитивните мнения ясно демонстрираха, че и по този метод се харесва. 

Репортерката в " На кафе " съблазнява почитателите си освен с красиви селфита на себе си, само че и с вкусни манджи. Оказа се, че Цонева е същински кулинар и готви с огромно удовлетворение, а не по обвързване, както вършат множеството домакини. Тя избира да подготвя най-вече италиански ястия, само че постоянно опитва с всевъзможни вкусотии, на които се радват фамилията й и нейните другари. " Изглеждат ужасно, все едно са приготвени за 5-звезден ресторант ", пишат под фотосите на блюдата на Деси.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР