Деси Стоянова смая всички зрители на bTV тази сутрин –

...
Деси Стоянова смая всички зрители на bTV тази сутрин –
Коментари Харесай

Деси Стоянова се появи по-красива от всякога, жегна екранния си партньор: Какво ви е толкова трудно!?

Деси Стоянова смая всички фенове на bTV тази заран – освен с безупречаната си визия, само че и с умелите словесни провокации, които насочи първи към сътрудниците си в студиото.
Водещата на „ Преди обед “ по bTV, която в края на предходната година изживя огромен призрачен сън около неочакваната загуба на мъжа си Велислав Русев, който си отиде единствено на 48 година, демонстрира не за първи път мощен дух и подготвеност да се оправи с болката си, все пак. Нещо повече – брюнетката прикова погледите и с хубостта си.
Водещата очарова почитателите си със стилна синя блуза и неизменимата си чаровна усмивка, зад която сигурно крие доста болежка. В процеса на диалог обаче, Деси реагира доста ненадейно за всички и то по адрес на актьорите. А както знаем – неин екранен сътрудник е артистът Петър Дочев. Предишният – Сашо Кадиев, също е артист.
„ Какво пък ви е толкоз мъчно на вашата работа? Излизаш там… Какво пък толкоз особено вършиме, че се дразните, когато другите се пробват да го вършат?! “, съобщи Стоянова, само че пролича, че думите й са казани с подигравка и на смешка. Малко прочут факт е, че самата тя също се е появявала в дребна роля в сериал на bTV – в ролята на прокурор.
Въпреки очевидната усмивка, с която сервира думите си обаче, сътрудникът й Петър Дочев въпреки всичко реши да реагира, тъй като това очевидно е сензитивна тематика за него, предава show.blitz.
„ Аз нямам нищо срещу някой инфлуенсър или различен човек без опит да застане пред камерата. Фрустрацията идва, когато този човек по-късно се показва за артист и то доста буйно. В първата си роля този човек споделя един текст и това е. Във втората си роля той прави същото, тъй като не може да надскочи равнището си и виждаме по какъв начин спада балона към него. И по-скоро шума надвива над гения “, съобщи той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР