Николаос Цитиридис изплаши всички с новината, че се намира в

...
Николаос Цитиридис изплаши всички с новината, че се намира в
Коментари Харесай

Цитиридис влезе в болница, изплаши последователите си със снимки: Грижете се за здравето си

Николаос Цитиридис изплаши всички с новината, че се намира в болница. Той даже помести кадър от болничното звено в своя профил в Инстаграм и в допълнение вся смут измежду почитателите си.
В дълъг пост той изяснява какво е наложило да визитата му в болничното заведение и на каква операция се е подложил.
Бързаме да успокоим феновете му, че престоят на Цитиридис при лекарите е бил къс и с благородна цел. Той е решил не просто да подари кръв, а да разреши и добиване на кръвна плазма. Делото му е похвално и от мненията съдим, че образецът му ще последват доста негови последователи, предава Шоу Блиц.
„ Искате ли да спасите човешки живот? А няколко? При това за 1 час от вашето време. И дори да вземете към 200 кинта? Давам ви топ оферта.
Болните от левкимия у нас, както и доста онкоболни (включително дечица) имат потребност от преливане на тромбоцити. Не ви приказвам за общоприетото подаяние на кръв, а за добиване на плазмата и тромбоцитите от кръвта. Процедурата е безболезнена и лишава към 60 минути.
Интересното е, че не губите съвсем никаква кръв, защото уредите са задоволително съвременни, с цел да извлекат нужните съставни елементи от кръвта и по-късно ви я връщат назад. Днес подарих плазма и тромбоцити, с които още незабавно пациентите, които имат потребност, ще бъдат лекувани. Ако се чувствате здрави, направете го. Министерството на здравеопазването заплаща за тази процедура и си нямате визия какъв брой значимо е това за нуждаещите се.
Искам да благодаря на доктор Иван Йорданов от Центъра по трансфузионна хематология в София за опцията да оказа помощ на чужд. Моля ви, направете го и вие. Един от вас да се вдигне, ще бъде огромна победа за живота. Весели празници, обичайте себе си и здравето си, грижете се за него и ще ви се върне по 100 “, написа той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР