Деси Слава призна как са й се отразили обидите в

...
Деси Слава призна как са й се отразили обидите в
Коментари Харесай

Деси Слава открехна завесата около личния си живот

Деси Слава призна по какъв начин са й се отразили обидите в интернет пространството по отношение на непотребните й килограми
Деси Слава най-накрая открехна завесата към персоналния си живот. Поп фолк изпълнителката гостува в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. В студиото на предаването тя призна в какви връзки е с бащата на втория й наследник Борис – боксьора Благой Найденов.

Деси разкри и по какъв начин са й се отразили всички обиди в интернет пространството по отношение на непотребните килограми, които натрупа през последните две години. Поп фолк изпълнителката съобщи, че я боли ужасно доста, когато я назовават „свиня“.

„Една от аргументите за физическото ми положение е, че след раждането задържах килограми“, сподели Деси. Това е била и повода тя да заобикаля медийните изяви. „Може би малко от суетност, избягвах медийните изяви, само че в един миг си споделих, че би трябвало да се приема такава, каквато съм и да не ми пука от подмятанията, че съм свиня“, показа още поп фолк изпълнителката, написа show.blitz.bg.

„В последна сметка това съм аз, а тези килограми са вследствие на дребни или по-големи хормонални обърквания в организма ми. Човек в никакъв случай не знае какво може да му се случи и на него… Хора, аз не плюскам, дори хапвам прекомерно малко“, изясни Деси пред Цитиридис.
 Деси Слава открехна завесата към персоналния си живот сн. Инстаграм
Деси Слава открехна завесата към персоналния си живот сн. Инстаграм

Поп фолк изпълнителката призна и че с бащата на второто й дете Благой Найденов са разграничени. Двамата обаче се схващат прелестно и се грижат дружно за сина си Борис. Припомняме, че се появиха клюки, че боксьорът и певицата са се събрали, около клипче от кръщенето на 3-годипния Борис, в което се виждаше по какъв начин са се прегърнали и танцуват, а Найденов нежно целува изпълнителката.

View this post on Instagram

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР