Деси Слава получи доста неочакван удар от Динко Вълев. Постъпката

...
Деси Слава получи доста неочакван удар от Динко Вълев. Постъпката
Коментари Харесай

Деси Слава получи доста неочакван удар

Деси Слава получи много непредвиден удар от Динко Вълев. Постъпката на Ловеца на бежанци, както е прочут Вълев, се оказа грозна и сигурно не е израз на джентълменство от негова страна.

Ямболията е бил на скорошно присъединяване на ангелогласната изпълнителка и решил да я щракне с телефона си, с цел да покаже по какъв начин наподобява в действителност без фотошоп филтрите, написа Шоу блиц.

Целта му очевидно е била да покаже, че гласовитата русокоска към момента има непотребни килограми по себе си, макар че от други нейни скорошни фрагменти е видно пък и какъв брой доста е свалила от снагата си.

И да, отзиви по тематиката доста, само че е и факт, че Деси Слава не е от хората, които преследват манекенски размери. Проблемите й с килограмите пък, които датират от доста години обратно, нямат общо с неприятни кулинарни привички, а са здравословни. Идват след раждането на първия й наследник Майки.

За немалка част от феновете на Деси Слава, които евентуално вършат съпоставяне с редица нейни колежки, които наподобяват по този начин, като че ли са на ръба на анорексията, тя наподобява секси и по-пухкава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР