Десетки приятели, колеги от рок и естрадната сцена и дори

...
Десетки приятели, колеги от рок и естрадната сцена и дори
Коментари Харесай

Колеги и приятели се простиха с Ивайло Крайчовски

Десетки другари, сътрудници от рок и естрадната сцена и даже политици, изпратиха в последния му път басиста на ФСБ Ивайло Крайчовски, който умря ненадейно на 57-годишна възраст.

На опелото в църквата „ Св. Седмочисленици “ в София, с цвете в ръка и наведена глава дойдоха Йорданка Христова и Богдана Карадочева, басистът на „ Тангра “ Косьо Марков, сътрудника му на дебелите струни и началник на „ София Мюзик Ентърпрайсиз “ Димитър Ковачев – Фънки, артистът Славчо Пеев, текстописецът Александър Петров.

Сред опечалените беше видян и президентът Петър Стоянов, който е прочут с афинитета си към рок музиката. Бившата брачна половинка на Крайчовски – Галя одобри съболезнованията. Тя не един път е подчертавала, че макар раздялата двамата остават близки другари. В деня на кончината на огромния музикант тя написа във Facebook: „ Обичам те, Иво! Винаги ще бъдеш в сърцето ми! “

Клавиристът на ФСБ Константин Цеков, беше единственият член на групата, който пристигна да почете погребението на сътрудника си. От Балкантон донесоха венец с цветя в памет на дългогодишния си помощник.

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР