Десетки изгорели компютри, телевизори, рутери, повредено улично осветление, паднали дървета

...
Десетки изгорели компютри, телевизори, рутери, повредено улично осветление, паднали дървета
Коментари Харесай

Гръмотевица направи големи поразии край Разлог

Десетки изгорели компютри, тв приемници, рутери, развалено улично осветяване, паднали дървета и свлачища, това е резултатът от проливния дъжд и гръмотевичните стихии, коитосе развихриха завчера в Разложко. Сред най-потърпевшите са живущите наоколо до старческото кафене в разложкото село Баня, където е паднал гръм, заяви струма.бг.

За шанс няма потърпевши, само че са извадени от строя десетки електроуреди – бяла и черна техника, рутери.Повредено е и част от уличното осветяване в центъра на селото. Повече от два часа хората завчера останаха без телевизия и интернет.

Някои от улиците замязяха на реки, само че няма информация за наводнени къщи. За свлачище сигнализираха и от разложкото село Елешница, където на една от стръмните улици вромската махала водата е повлякла земна маса и е прокопала големи вади.Наводнени са били и част от дворовете на къщите.

Кметът на селото Сашо Мицин сподели, че в околните дни чака техника за разчистване на нерегламентиранисметища в селото и ще се подхващат нужните ограничения за заравняване на проблематичната улица.

Бурята не е подминала и Банско. От ОД на Министерство на вътрешните работи –Благоевград оповестяват за 2 паднали дървета в региона на града. Не се оповестява зананесени вреди, няма и потърпевши хора.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР