Десетки избиратели са регистрирани на един адрес във Варна заради

...
Десетки избиратели са регистрирани на един адрес във Варна заради
Коментари Харесай

Десетки избиратели регистрирани на един адрес във Варна

Десетки гласоподаватели са регистрирани на един адрес във Варна поради идните локални избори.Според направен от министерството на районното развиване и благоустройството отчет в къща в морския град живеят 84 души.

На близо 1700 адреса в цялата страна са регистриранинад 20пълнолетнилица, като най-фрапиращият случай е с къща в Стамболийски, където адресна регистрация имат 652 души. Докладът бе предаден от министъра Андрей Цеков на премиера Николай Денков.

От министерството към този момент разгласиха лист с 343 обитаеми места в сраната, където са подадени огромен брой регистрации по сегашен адрес и претенции за гласоподаване по сегашен адрес. В него попадат 10 села от Варненска област. Това са Неофит Рилски,Китка,Невша,Момчилово,Добрина,Тутраканци, Ветрино, Доброплодно, Болярци и Страшимирово.

Междувременно основният секретар на Министерство на вътрешните работи комисар Живко Коцев съобщи пред БТВ, че Варна е след Бургас и преди София по подадени сигнали за изборни нарушавания. Общият им брой за цялата страна до момента е 467. Вече са формирани 73 досъдебни производства.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР