Десетки хиляди души не успяха да тръгнат на път заради

...
Десетки хиляди души не успяха да тръгнат на път заради
Коментари Харесай

Червена Тревога За Безброй Българи! Стихията Удари, Бялата Пелена Зарина Всичко! Самолети И Транспорт Спряха, Рухват Къщи!

Десетки хиляди души не съумяха да тръгнат на път поради снежната стихия, която връхлетя Острова. Навсякъде има големи тапи, стотици полети са анулирани, влаковете се движат със закъснения, а хиляди пасажери нощуват по гарите и летищата. Температурите не престават да падат, а метеоролозите са оповестили жълт код за рисково време за някои елементи от страната, където се чака да има заледявания.

Днес температурите ще са към нулата, а сутринта тук-там ще са минус 4-5. Снегът, който падна през вчерашния ден в Ирландия, Уелс и в някои елементи на Англия, аргументи много проблеми. Над 10 хиляди семейства останаха без ток, а доста полети бяха отсрочени поради непочистени писти. Стотици пасажери останаха блокирани на летище Станстед, написа Блиц.

От летище „ Лутън “ призоваваха пасажерите да ревизират онлайн статуса на своите полети, преди да тръгнат към аеропорта.

В Белгия, с изключение на мраз и сняг, излезе и вятър. Поривите му са толкоз мощни, че в град Нюпорт строителен кран е рухнал върху къща.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР