Десетки автомобили са били смачкани от паднали клони и дървета

...
Десетки автомобили са били смачкани от паднали клони и дървета
Коментари Харесай

Дърво падна върху кола в Пловдив, потърпевшите над час не могат да подадат сигнал на тел. 112

Десетки коли са били смачкани от паднали клони и дървета по време на снежната стихия в Пловдив. Потърпевша собственичка твърди пред „ NOVA “, че в продължение на часове никой не се е отзовал на сигнала й, че колата й е потрошена.

„ Факт е, че час и половина 112 не подвигнаха на никакъв телефон. А можеше да става въпрос и за човешки живот “ , разяснява Василева.

На въпрос какво се е случило , откакто са се свързали, потърпевшите обясниха:

„ Казахме, че дърво е паднало върху колата. Отговориха ми, че не могат да се ангажират със периоди и ще пристигна група, само че досега тя не е пристигнала. В 03:00 часа през нощта, когато дървото беше паднало и беше запушило целия път – пристигнаха до състояние да отворят пътя и досега – това е. “

Василева упорства да пристигна група, която да опише вредите по нейната благосъстоятелност . Тя твърди, че преди години е подаван сигнал за въпросното дърво, само че след това, дамата, която е алармирала за него е умряла.

„ За момента упованията ни са общината да си поеме разноските и ще я съдим “ , увери Василева.

Новият кмет на Пловдив Костадин Димитров е заречен, че ще бъде изработен оглед на всички дървета в региона на кв. „ Кючук Париж “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР