Десетият редовен конгрес на Българския футболен съюз прие отчета за

...
Десетият редовен конгрес на Българския футболен съюз прие отчета за
Коментари Харесай

Конгресът на БФС прие отчета, стратегията и бюджета на федерацията

Десетият постоянен конгрес на Българския футболен съюз одобри доклада за активността на федерацията през интервала 2018-2022 година, както и тактиката за развиване за идващите 4 години.

Приет бе и финансовият доклад за миналия мандат, както и бюджет за интервала 2022-2026 година

 Членовете на БФС също по този начин гласоподаваха да бъдат прегледани жалбите на клубовете, глобени с решение на Изпълнителния комитет, и взеха решение 9 от тях да бъдат върнати в системата на БФС и техните тимове да продължат присъединяване си в съответната група. Жалбите на 64 клуба бяха оставени без почитание, като всички изключени клубове ще имат опция още веднъж да аплайват за участие, в случай че отстранят установените нарушавания.

445 от членовете на Българския футболен съюз участваха на събитието в столичния х. „ Маринела “, като над 95% от тях утвърдиха тактиката за развиване на футбола ни в идващия 4-годишен интервал в наличието на гостите от ФИФА и УЕФА – Нодар Акхалкатси, Хайди Беха, Лука Никола и Ян Хафнер.

„ Благодаря, че без значение от всички трудности, ние сме единни и отдадени на задачата си. Последните месеци изрично потвърдиха, че българското футболно семейство е мощно – и съм уверен, че по този начин ще бъде и отсега нататък “, съобщи президентът на БФС Борислав Михайлов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР