Десетима души се събраха на протест за криминализиране на лова.

...
Десетима души се събраха на протест за криминализиране на лова.
Коментари Харесай

Вегани искат криминализиране на лова

Десетима души се събраха на митинг за криминализиране на лова. Мястото е пред Съюза на ловците и рибарите в България, намиращ се в пешеходната част на бул. „Витоша“.

С плакати като “Убийството на почтени животни не лекува импотентност“, “Колкото и да убивате, няма да ви порасне“ и едно жълто пате вегани и природозащитници призоваваха минувачите да се причислят. Такива не липсваха.
 Снимка: Денислав Стойчев  Снимка: Денислав Стойчев  Снимка: Денислав Стойчев  Снимка: Денислав Стойчев  Снимка: Денислав Стойчев  Снимка: Денислав Стойчев  Снимка: Денислав Стойчев  Снимка: Денислав Стойчев  Снимка: Денислав Стойчев  Снимка: Денислав Стойчев  Снимка: Денислав Стойчев
„Убийството на животни за наслаждение е патология и считаме, че би трябвало да бъде неразрешено в България“, сподели уредникът и веган номер едно Никола Донев. Най-известният веган у нас и ръководител на Българския вегàнски съюз добави, че “да убиваш животни е извратена и безумна идея“. “Убиването на животни е еднакво на убийството на деца“, съобщи пък природозащитникът Лилия Цветанова.

Противник на антиловджийския митинг размаха топло кебапче под звуците на хардкор музика. Веганите му отвърнаха с рекомендация да опита безмесни пържоли.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР