Десет станаха жертвите на коронавируса в Гърция, след като пореден

...
Десет станаха жертвите на коронавируса в Гърция, след като пореден
Коментари Харесай

Жертвите на коронавируса в Гърция станаха 10

Десет станаха жертвите на ковид в Гърция, откакто следващ смъртен случай беше регистриран нощес, оповестява в. "Катимерини ", представен от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1767
Според непотвърдена информация става дума за 93-годишна жена, която е била лекувана в болница в град Патра, Западна Гърция, където бяха регистрирани първите случаи на ковид в страната.

Това е четвърти смъртен случай в Гърция в границите на 24 часа, отбелязва изданието.

По-рано през вчерашния ден специфичният консултант на държавното управление, епидемиологът Сотирис Циодрас, разгласи, че броят на доказаните случаи на ковид в страната е достигнал 495 души, от които 20 са в тежко положение. Средната им възраст е 72 години, уточни той.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1767  Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние  Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък  Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР