Десет моряци са в неизвестност и петима са ранени, след

...
Десет моряци са в неизвестност и петима са ранени, след
Коментари Харесай

Американски боен кораб се сблъска с търговски кораб, има изчезнали и ранени

Десет моряци са в неопределеност и петима са ранени, откакто през днешния ден американски военен транспортен съд се сблъска с търговски транспортен съд източно от Сингапур, в Малакския пролив, оповестиха Военноморски сили на Съединени американски щати, представени от международните организации. Четирима от петимата моряци, които са ранени са отведени с хеликоптер в болница в Сингапур, заяви флотът на Съединени американски щати.

И четиримата са с пострадвания, които не заплашват живота им, съгласно известието, представено от ДПА. Петият моряк е по-леко ранен и не се нуждае от спомагателни медицински грижи. Продължават спасително-издирвателните интервенции за 10 други моряци, които са в неопределеност.

US миноносец доближил рисково съветски транспортен съд в Средиземно море (ВИДЕО)

Американският миноносец, който е получил щета на борда, плава към военноморската база Чанги в Сингапур, се споделя в известието и се прибавя, че не се виждат петна от нефт на повърхността на водата покрай кораба.

Ракетният унищожител (ескадрен миноносец) " Джон С. Маккейн " се е сблъскал с танкера " Алник Ем Си " (Alnic MC) на път за рутинна аудиенция в пристанището на Сингапур. Според първичната информация американският военен транспортен съд е получил щета на борда, само че продължава да плава на личен ход, оповестиха Военноморски сили на Съединени американски щати.

Руски военни самолети са прелетели рисково над американски военен транспортен съд в Черно море

Според известието, поместено на уеб страницата на командването на седми (тихоокеански) американски флот, " в ход е издирвателно-спасителна интервенция в съгласуваност с локалните управляващи ". Участват влекачи от Сингапур, бойният транспортен съд от флота на Сингапур " Галант ", хеликоптери и полицейският транспортен съд на сингапурската брегова защита " Баскинг шарк ", както и хеликоптери Ем Ви " Оспри " и Ес Ейч-60 " Си хок " от американския военен транспортен съд " Америка ".

Инцидентът е станал през днешния ден в 05,24 ч. локално време (21,24 ч. по Гринуич в неделя) на 10-20 км от източния бряг на полуостров Пенгеранг, щата Джохор, Малайзия.

Американският унищожител в Черно море бил „ увещание " (СНИМКИ)

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че мислите и молитвите му са с моряците от американския боен транспортен съд

" Мислите и молитвите ми са с моряците от " Джон С. Маккейн ", където не престават спасително-издирвателните старания ", написа в Туитър президентът, съобщи ДПА. По тематиката Двама българи са арестувани на транспортен съд с 18 тона хашиш Товарен транспортен съд се обърна в Черно море Екипажът на галактическия транспортен съд " Союз МС-05 " се качи на МКС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР