Десет дни след старта на „Фермата: Нов свят“ Саня Борисова

...
Десет дни след старта на „Фермата: Нов свят“ Саня Борисова
Коментари Харесай

Саня Борисова най-мързелива във Фермата

Десет дни след старта на „ Фермата: Нов свят “ Саня Борисова публично бе титулувана за най-мързеливия участник в тима на чорбаджиите.

Във втората седмица на риалитито актрисата е аргатин дружно с треньора на звездите Сами Хоссни. Според разпоредбите на играта ратаите спят в обора и правят най-черната работа, като първата им задача за деня е да почистят и издоят животните. Основната тежест в грижата за овцете пое Хоссни, което за следващ път възпламени фитила на недоволството у журналиста-патриот Ивайло Шопски. Високите децибели на спора му със Саня разсъниха някои от участниците и бяха съществена тематика на сутринта.

„ Казах й „ Не ти се върша на душманин, но вдигни малко главата, остави персоналния тоалет и свърши някаква работа! “. Тя се разбуча, чак взе да ме гони от обора, братче! Вчера викала на Митко „ Ще дойдеш ли да доиш, че ще ми изстине водата и не мога да се изкъпя! “, възмути се Шопски. Той срещна схващане от всички чорбаджийки с изключние на Мариана Маринова. Организаторката на състезания за хубост единствена отбрани актрисата в нейната суетливост:

„ За човек, който е обществена персона, да наподобява добре е супер значимо. Защото постоянно ще се намерят злонамерени хора, които ще напишат, че имаш пъпка или не си си благ косата. Нейните терзания за мен са изцяло разбираеми и не виждам за какво това, че си сага крем на лицето 20 минути по-дълго, нервира всички останали “.

Силното възприятие за правдивост и гнева на водещия на „ Бащино огнище “ Шопски се стовариха върху Борисова още в ден трети, кагато той й съобщи, че прекарва повече време пред огледалото, в сравнение с в стопанството. Въпреки бавния ритъм, с който се научи да реди плочки и да измазва стени като аргатин, някогашната брачна половинка на режисьора Ники Илиев сподели положителни качества зад печката и обядите й бяха приветствани топло от всички.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР