Дерогацията в момента се консултира с ЕК и когато оттам

...
Дерогацията в момента се консултира с ЕК и когато оттам
Коментари Харесай

Асен Василев за спрените пари на руското посолство: Няма запорирани сметки от българската държава

" Дерогацията сега се съветва с Европейска комисия и когато оттова получим мнение дали би трябвало да се анулират глобите за този съответен превод, ще предприемем дейности. Те настояват, че преводът е за заплати на стойност 890 хиляди $. Когато получим мнение от Комисията - дали е добре да се анулират глобите и да се даде дерогация, надлежно ще предприемем ограничения.

Няма запорирани сметки, няма нищо, което да е направено категорично от българската страна. Това е автоматизирано деяние по силата на глобите, които са наложени от Европейска комисия. Това разяснява вицепремиерът и министър на финансите в оставка Асен Василев по отношение на информацията за запорирани сметки на чиновници на съветското посолство у нас на стойност 890 хиляди $, предава кореспондент на Sofia24.bg .

По отношение на проектокабинета " Василев ", той посочи: Ако нямаме 121 депутата, няма смисъл да се показва състав на кабинета и да се гласоподава в Народно събрание. Правителство на малцинството в подобен парламент - няма по какъв начин да бъде стабилно и отговорно ръководство на страната. Въобще не е коментиран персоналният състав на този стадий ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР