Дерек Чисора е човек, който е бил на ринга с

...
Дерек Чисора е човек, който е бил на ринга с
Коментари Харесай

Чисора: Нгану ще свали Фюри

Дерек Чисора е човек, който е бил на кръга с Тайсън Фюри три пъти, тъй че е в по-добра позиция от множеството да предскаже идния кросоувър дуел сред първенеца на WBC и ММА звездата Франсис Нгану. Чисора е 0:3 против Фюри, като последното проваляне пристигна предишния декември в едностранна борба пред 60 000 почитатели на стадиона на Тотнъм в Лондон. Циганския цар  не е излизал на ринга оттогава и ще се изправи против някогашния първенец на UFC в тежка категория, Нгану в идващия мач. Това ще е първата професионална боксова борба на камерунеца.

Повечето назовават борбата противоречие и макар че Чисора прогнозира, че някогашният му конкурент ще завоюва, откакто е гледал по какъв начин Нгану тренира с новия треньор Майк Тайсън, той има вяра, че Фюри ще бъде свален на земята в един миг.

Говорейки пред Seconds Out, Чисора сподели: „ Да, гледах го по какъв начин тренира с Майк Тайсън. Това е огромна борба. Тайсън Фюри ще завоюва, само че мисля, че Тайсън ще бъде пратен на земята от Нгану. ”

Феновете останаха разочаровани, откакто договарянията се провалиха по-рано тази година за безспорния конфликт сред Фюри и Олександър Усик. Надеждите още веднъж стартират да нарастват, че историческата борба към момента може да бъде направена, като английският промоутър на Фюри, Франк Уорън, разкрива, че договарянията са възобновени след успеха на Усик над Даниел Дюбоа в Полша предишния месец.

Първоначалният проект беше Саудитска Арабия да бъде хазаин на мега вечер на бокса, която щеше да види Фюри против Усик на същото събитие като Антъни Джошуа против Дионтей Уайлдър и се появиха известия, че това може да се реализира. Засега Фюри ще се изправи против Нгану на 28 октомври в Рияд, Саудитска Арабия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР