Дербито между Партизан и Цървена Звезда винаги е носило огромен

...
Дербито между Партизан и Цървена Звезда винаги е носило огромен
Коментари Харесай

Опит за преврат и нашественици са основните версии за боя на "Партизан" - "Звезда"

Дербито сред " Партизан " и " Цървена Звезда " постоянно е носило голям заряд поради прочувствените почитатели по трибуните. Изключение не прави и последното, 156-о издание на мача през вчерашния ден (13 декември). Този път обаче в мелето беше единствено в едната част на стадиона - в бранша на " червено-белите ".

В 16-ата минута на мача, до момента в който почитателите на " Звезда " правеха хореография с факли, на естрада " Юг " започнаха баталните подиуми.

Феновете се млатиха с колани, летяха факли, а полицията изведе от бранша на най-запалените почитатели на " Партизан " група " навиячи " със свалени фланелки и даже чисто гол почитател.

20 души са били откарани в болница от петте екипа на Бърза помощ, а един от феновете е със счупена глава и в тежко положение.

Версиите за повода за жестокия пердах са две. Според част от почитателите в обществените мрежи, точно запалените факли в бранша на гостите са били знак за група почитатели на " Цървена звезда " да нахлуят в бранша на " Партизан ", с цел да вземат едно от знамената на " гробарите ".

По-тирижираната версия в сръбските организации е за вътрешен спор сред фракциите на южната естрада и опит за прелом в агитката. Групата " Йънг Бойс " се пробвала да вземе властта от " Алкатраз ", само че безрезултатно. Опитът бил посрещнат " на нож " от настоящите тартори, които отвърнали с груба мощ.

Намесила се жандармерията, която извела " революционерите " от бранша. Част от тях се дали прошка и с облеклата си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР