Дерби на върха в класирането на Втора лига предстои във

...
Дерби на върха в класирането на Втора лига предстои във
Коментари Харесай

Двама от Етър са под въпрос за мача с дубъла на ЦСКА 1948

Дерби на върха в класирането на Втора лига следва във Велико Търново. Вторият в подреждането Етър приема дублиращия отбор на ЦСКА 1948, който е лидер, само че без право на влизане в елита. Мачът е в понеделник от 18:00 ч. на стадион “Ивайло ”.

“Червените ” водят с 4 точки задатък, като за етърци най-важно е да запазят удобния задатък от 9-10 точки, който имат пред преследвачите си. “Болярите ” победиха противника през есента на негов терен  с 1:0 и са единственият тим, нанесъл му загуба в столицата.

Изтече наказването на Кольо Станев и той ще бъде на линия за дербито. До последно под въпрос остават Даниел Младенов и Николай Янков, които лекуваха травми. Единственият отсъстващ сигурно е бранителят Валери Христов. Той бе осъден за 1 мач и санкциониран 100 лева от Дисциплинарната комисия на БФС поради пресиления си червен картон при гостуването на Лудогорец-2.

Билетите за мача ще бъдат пуснати в продажба в 14:30 ч. във почитател магазина, а от 16:30 ч. – и на касата от страната на Спортния диспансер. Входовете на стадиона отварят в 17 часа. От великотърновския клуб молят към жителите да не паркират колите си пред централния вход на стадион „ Ивайло “ на 1 май, защото паркингът ще е затворен поради футболната среща.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР