Депутатите се забавляваха днес, докато дебатираха промени, свързани с изборния

...
Депутатите се забавляваха днес, докато дебатираха промени, свързани с изборния
Коментари Харесай

ДПС или ПКП са по-опасни са здравето спореха депутати


Депутатите се забавляваха през днешния ден, до момента в който дебатираха промени, свързани с изборния развой. Пръв да разведри атмосферата реши Калин Вельов от ГЕРБ, който съобщи, че абревиатури като Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са рискови за здравето, тъй като при скандиране на звука „ п “ се изхвърля доста слюнка.

" Ние музикантите, които записваме в студио, в случай че сте забелязали, имаме черни, кръгли мрежички пред микрофоните, които стопират компресията. Това са букви, които изхвърлят доста въздух. За страдание при пандемична конюнктура това провокира изхвърляне на слюнки и е рисково за здравето. Обикновено думи, които съдържат " П " и които биха скандирани на срещи като " Българска социалистическа партия " и " Движение за права и свободи " са рискови за здравето, сподели Вельов от трибуната.

В същия звук му отговори водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. " Репликата ми е във въпросителна форма. Абревиатурата ПКП влиза ли в тази категория или не влиза? ", обърна се той към музиканта от ГЕРБ.

Това несъмнено тормози ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, която съобщи, че даже няма да разяснява изявлението на Карадайъ. След това добави: " Това беше толкоз грозно ".

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР