Депутатите пак се местят в сградата на бившия Партиен дом,

...
Депутатите пак се местят в сградата на бившия Партиен дом,
Коментари Харесай

Депутатите пак се местят в бившия Партиен дом

Депутатите отново се местят в постройката на някогашния Партиен дом, удостовери публично ръководителят на Народното събрание Росен Желязков. Желязков срещна публицисти с изискванията, при които Народното събрание и медиите ще работят в постройката на Народното събрание на пл. „ Княз Александър I “ №1, предава.

Народните представители ще влязат в реновираната преди няколко години зала " Света София " след края на лятната си почивка.

В края на последния си управнически мандат ГЕРБ реалокира Народното събрание в постройката, която е в непосредствена непосредственост до Министерския съвет и президентството.

С идването на власт на " Продължаваме промяната " през 2022 година депутатите още веднъж се завърнаха в по-малката постройка, ситуирана на площад „ Народно заседание “ №2.

След преврата на 9 септември комунистическият режим стартира да открива своята власт и стартира и търсенето на седалища на партията. Избран е Партийният дом и след близо шест години строителни години той се трансформира в събирателно ядро на партията и на администрацията. Сградата се простира на близо 40 хиляди квадратни метра и коридорите са с дължина към 3 километра.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР