Депутатите от Възраждане“, ИТН и БСП прекъснаха изненадващо днешното пленарно

...
Депутатите от Възраждане“, ИТН и БСП прекъснаха изненадващо днешното пленарно
Коментари Харесай

Депутатите от „Възраждане“, ИТН и БСП окупираха трибуната на парламента

Депутатите от „ Възраждане “, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия прекъснаха изненадващо днешното пленарно съвещание на Народното събрание. Те излязоха и се подредиха пред трибуната след декларация на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов, който прикани към връщане на законноста.

Причината за непредвидената " обсада " са измененията в Конституцията и поругаването, по думите на Костадинов, на Паметника на Съветската войска. Според водача на " Възраждане " беззаконието в страната намира институционална форма и се маскира под формата на конституционно болшинство.

„ Всеки един представител на демократично мислещите българи да излезе в този момент с нас тук начело – пред трибуната, с цел да покаже ясно и изрично, че ние няма да допуснем в никакъв случай повече беззаконието и тоталитаризмът да ръководят нашата страна. Конституционно болшинство, което нарушава Конституцията и гази главните закони на страната, няма по какъв начин и не би трябвало по никакъв метод да бъде толерирано “, сподели Костадинов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР