Депутатите от родния парламент да си спомнят за това видео

...
Депутатите от родния парламент да си спомнят за това видео
Коментари Харесай

НА ВНИМАНИЕТО НА ПАРЛАМЕНТА: Кубрат Пулев приклещи депутат от Възраждане и направи показно какво чака всички предатели на народа

Депутатите от родния парламент да си спомнят за това видео на Кубрат Пулев, в случай че в бъдеще се подадат на изкушението на погазят клетвата и предадат българския народ! Боксовата ни звезда заплаши със разпра всеки предател в Народното събрание и даже обществено сподели какво го чака.

Кобрата направи демонстративна подготовка със своя юрист и от скоро народен представител от " Възраждане " Петър Петров.

Спортистът приклещи за врата Петров и го принуди да постави клетва, че ще работи за богатството на народа.

Във видеото, което плъзна из Facebook, Пулев категорично акцентира, че това ще се случи с всеки, полакомил се да употребява служебното си състояние за персонални облаги.

" Закълни се, че ще бъдете същински! Кажи клетвата, че ще служиш на народа! Ако някой съобщи народа и извършва персонални или партийни ползи - в залата мачкане! Докато не го причистим, като в църквата ", закани се Кобрата.

Разбира се, всичко това е смешка, въпреки че щеше да бъде по-добре, в случай че заканите на Кобрата бяха чиста доза истина. Но, кой знае?!?...

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР