Депутатите от партия Възраждане излязоха с декларация в парламента. От

...
Депутатите от партия Възраждане излязоха с декларация в парламента. От
Коментари Харесай

Възраждане: Страната се води към тежка зима

Депутатите от партия " Възраждане " излязоха с декларация в Народното събрание . От партията на Костадин Костадинов заявиха, че не са претърпели катарзис и позицията им е непроменена по отношение на възходящата в страната рецесия.

Депутатът Петър Петров изясни, че рецесията е политическа, здравна, икономическа и директно рефлектира върху ниските приходи на българските жители , като порастват цените на тока за компаниите, горивата и храните от първа нужда и задминават европейските равнища. Всичко това в обстановка поради несъответстващи и незаконни ограничавания на изпълнителната власт. Ресторантьорите са подлагани на инспекции, работодатели задължават служащите си да се имунизират, уточни той.

Ще се усили броят на българите под линията на беднотия - изключително в дребните обитаеми места , счита депутатът. Страната се води към тежка зима, от " Възраждане " сме обезпокоени, че служебното държавно управление не прави нищо, с цел да понижи разноските на бизнеса, партиите, заявяващи смяна в интерес на хората , са улисани в политически пазарлъци и разпределят министерски постове, до момента в който българският народ изнемогва, безапелационен е Петров.
 Компенсации за бизнеса поради цената на тока през декември няма да има
Компенсации за бизнеса поради цената на тока през декември няма да има

Въпросната скица обаче бе годна единствено за месеците октомври и ноември

От партия " Възраждане " упорстват за предприемане на незабавни ограничения от страна на изпълнителната власт и законодателни ограничения, да понижат натиска над бизнеса, което може да стане с унищожаване на рестриктивните мерки, унищожаване на Данък добавена стойност за някои артикули и услуги и директна финансова помощ за българските жители, сподели той.

Ако не се вземат ограничения, съгласно депутатите от партията на Костадинов, българите ще се сблъскат с рецесия и неодобрение на улицата поради всеобщи съкращения и всичко това, до момента в който повече българи не престават да емигрират.

За да се избегне този сюжет, страната да влезе в обществена функционалност и да помогне на жителите и бизнеса, по този начин ще се възвърне доверието към институциите, безапелационен бе Петър Петров.
 Правителството гласоподава мярката 60/40 до края на 2021 година
Правителството гласоподава мярката 60/40 до края на 2021 година

То влиза в действие със задна дата от 1 август
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР