Депутатите от ГЕРБ Тома Биков и от БСП Крум Зарков

...
Депутатите от ГЕРБ Тома Биков и от БСП Крум Зарков
Коментари Харесай

Тома Биков разкри защо президента критикува срещата на Борисов и Меркел

Депутатите от ГЕРБ Тома Биков и от Българска социалистическа партия Крум Зарков разясниха в студиото на утринния блок на Нова телевизия изявленията на президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила по време на доклада му за първата година на „ Дондуков 2 “.

Според Биков рецензиите на Радев са поради ревнивост. „ Борисов се видя с Меркел като министър председател с министър председател. После канцлерът излиза и афишира, че поддържа такава среща. Ако президентът ревнува Меркел или Борисов… “, сподели Биков.

Той е безапелационен, че в Народното събрание се водят диспути, реализират се общи решения. "Не съм склонен и с оценката на Радев за Народното събрание като цяло. Имаме динамичен парламент ", изясни депутатът от ГЕРБ. Зарков обаче съобщи, че това не е по този начин и че Народното събрание единствено удостоверява решенията на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила.

На въпрос дали в действителност всички депутати имат sms от Борисов, да гласоподават в поддръжка на Истанбулската спогодба, Биков отговори, че той няма и не е виждал. „ Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила постоянно чуе нещо и си популяризира “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР