Депутатите кръстосаха шпаги за. Припомняме, че за подуправители на БНБ

...
Депутатите кръстосаха шпаги за. Припомняме, че за подуправители на БНБ
Коментари Харесай

Договорката за БНБ щяла да се реши в кабинета на Делян Пеевски

Депутатите кръстосаха шпаги за . Припомняме, че за подуправители на Българска народна банка се спрягат Андрей Гюров от " Продължаваме промяната " и Петър Чобанов от Движение за права и свободи . Вносител е Комисията по бюджет и финанси.

В подтекста на дебатите предстоящо повече изявление направиха от парламентарните групи на " Възраждане " и на " ИТН " (ИТН) с остри престрелки към първите две партии в 49-то Народно заседание. Цончо Ганев от " Възраждане " видя следващата фаза на сделката сред ГЕРБ-СДС, ПП/ДБ и Движение за права и свободи за регулаторите. Изборът на подуправители на Българска народна банка е напълно натурален свършек на цялото нещо, което се случи в Българска народна банка, уточни той и добави, че не е нужно обединението да продължава по този начин твърдо да отхвърля, че има нещо общо с Движение за права и свободи. Движение за права и свободи вземат участие в ръководството, в това число и в избора на държавното управление, даде образец Цончо Ганев.

Регулаторите ще отидат в огромните съдружни сътрудници, каквито са ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи, посочи Ганев, който видя сделките сред новото болшинство в стаята на кабинета на Делян Пеевски.
 Слави Трифонов изобличава сделка сред ГЕРБ, Политическа партия и Движение за права и свободи за новия началник на Българска народна банка
Слави Трифонов изобличава сделка сред ГЕРБ, Политическа партия и Движение за права и свободи за новия началник на Българска народна банка

На поста щял да остане Димитър Радев, а подуправители щели да са Андрей Гюров и Петър Чобанов

Адвокат Петър Петров от " Възраждане " пък сподели, че би трябвало да бъдат признати процедурните правила за избор на подуправители на Българска народна банка, с цел да лъсне обединението сред ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи, която да разпредели порциите от баницата в регулаторите.

Станислав Балабанов от " ИТН " (ИТН), съобщи, че се съмнява в кандидатурите за подуправители на Българска народна банка - Андрей Гюров и Петър Чобанов от Движение за права и свободи и дали пленарна зала да ги поддържа. В разпоредбите за избор на подуправители на Българска народна банка би трябвало да се повдигнат и кандидатурата на Даниел Лорер и неговата брачна половинка, с цел да имат работа на доста висок пост, заяде се Балабанов.

Председателят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов съобщи, че сглобката в Народното събрание и в ръководството е заплашителен цирк. Крайно време е цялата страна да се занимава с Даниел Лорер и жена му, с цел да им се търсят високи постове. Това е доста добра концепция, поддържа Йорданов сътрудника си Балабанов.

Дебатът продължава.

" Възраждане " недоволни, че нямат шефове на комисии

Както и поради това, че оказваме помощ на " незаконния режим " в Киев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР