Депутати от ПП си спретнаха фитнес купон в кулоарите на

...
Депутати от ПП си спретнаха фитнес купон в кулоарите на
Коментари Харесай

„А“ отборът на Кирил Петков си спретна фитнес купон в Народното събрание

Депутати от Политическа партия си спретнаха фитнес ваучър в коридорите на институцията
„ А “ тимът на Кирил Петков реши да загрява в коридорите на Народното събрание. Депутатите от групировката на Политическа партия от които са мъчно разпознаваеми поради своята „ известност “ станаха същински шлагер в мрежата си. Причината обаче не е работата им като народни представители.

Докато депутатите решаваха в дребните часове на нощта дали да се провиснал пари за пътните строители, които са пред банкрут поради неплащане от страна на държавното управление, „ младите “ очаквания на Кирил Петков си спретнаха фитнес ваучър.

От видеото с което сами се похвалиха за подвизите си излиза наяве, че избират да се разтягат и разпъват в коридорите, вместо да работят. Още в първия ден на Народното събрание техния гуру Кирил Петков се закани, че ще връща парламентаризма в България. Дали което се вижда и от видеото. 

Припомняме, че през вчерашния ден ръководещата коалиция дефинитивно реши да закрие спецправосъдието. Въпреки експертните мнения и предизвестието на магистратите, че тежките каузи които се водят в спецсъда ще потънат, гласуването мина и на второ четене.

В късните часове на нощта по заричане на премиера Кирил Петков трябваше да се провиснал и над 660 милиона лв. за ремонт на пътищата и разплащане с пътните строители. И трите плана на решение бяха отхвърлени. Цялата дължима сума е към 1 милиарда лв., а от месеци служащи в пътните компании стачкуват. Миналата седмица районният министър Гроздан Караджов даже поведе недоволството пред Народното събрание и предизвести, че в случай че стане най-лошото и има изгубени човешки животи, то отговорност ще носят от Политическа партия. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР