Депутати от парламентарната група на “Възраждане, които са против зелените

...
Депутати от парламентарната група на “Възраждане, които са против зелените
Коментари Харесай

Депутати от Възраждане със зелени сертификати, срещу които протестират |

Депутати от парламентарната група на “Възраждане ”, които са срещу зелените документи и ще стачкуват против тях, имат такива документи, сподели следствие на бТВ. 

Секретарят на партията Николай Дренчев непосредствено декларира, че не би предложил на никого да се имунизира, и прибавя: “както споделя доцент Мангъров – до момента в който нямам опрян револвер в челото, няма да се имунизирам ”. Оказва се обаче, че Дренчев е имунизиран на 19 август с еднодозовата ваксина на “Янсен ”. Преди да бъде оголен, Дренчев даже дефинира имунизациите като “чудовищен социално-икономически опит ”.

Депутатът Иво Русчев също е имунизиран - преди осем месеца. Стоян Таслаков също признава, че е имунизиран. Направил това под “натиска ” на фамилията - с цел да защищити 94-годишния си дядо. В групата има още един имунизиран - Даниел Петров,. Той също се ваксинирал с “Янсен ”

И четиримата имунизирани депутати настояват, че не употребяват зеления си документ. Освен тях в групата има двама преболедували депутати и един, който сега е под карантина. 

Депутатът от " ИТН " Андрей Чорбанов пък разгласи пред Нова тв, че няма да покаже зеления си документ за достъп до Народното събрание, макар взетото решение документът да е вход за Народното събрание от 24 януари. 

" Искам да видя по какъв начин и от кого ще бъда спрян. Разглеждането на тематиката за зеления документ за Народното събрание не беше обвързвано със законността. Според правилника на Народно събрание всеки народен представител би трябвало да участва на съвещанията и никой не може да го ограничи ", съобщи Чорбанов. 

След влизането в действие на зеления документ за Народното събрание – идването на работа на депутатите става въпрос на персонален избор, сподели пък председателят на комисията по опазване на здравето в Народното събрание доцент. Антон Тонев от „ Продължаваме промяната “. Той посочи уточни, че през следващите две седмици ще бъде дискутиран въпросът кой може да спре народните представители да влязат в Народното събрание. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР