Депутати от консервативното мнозинство на министър-председателката Тереза Мей Тереза Мей

...
Депутати от консервативното мнозинство на министър-председателката Тереза Мей Тереза Мей
Коментари Харесай

Британски депутати консерватори бяха обвинени в бунт заради Брекзит

Депутати от консервативното болшинство на министър-председателката Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила упрекнаха вестник "Дейли телеграф " в опит за заплашване след публикуването на първа страница на фотография на 15 от тях под заглавие "метежници против Брекзит ", съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Тези членове на Камарата на общините се оповестиха срещу решението на държавното управление да се дефинира със закон точната дата и час за излизане на Англия от Европейския съюз - 29 март 2019 година в 23 ч. по Гринуич. Те се аргументират, че в случай че договарянията с Брюксел вървят зле, ще е мъчно да бъдат продължени.

"Дейли телеграф " назовава 15-те депутати "бунтовници " и "метежници " и написа, че те са дали своят вот за оставане в Европейски Съюз на референдума през юни 2016 година

Тази първа страница припомня на първата страница на различен английски вестник, "Дейли мейл ", от ноември 2016 година Под заглавие "Врагове на народа " имаше фотоси на съдиите от Върховния съд, които дадоха на Народното събрание право на глас за Брекзит. Тогава заглавието в "Дейли телеграф " беше "Съдиите против народа ".

Депутатката от групата на 15-те Анна Соубри назова обявата "драстичен опит за заплашване ". Тя настоя, че нито тя, нито сътрудниците й желаят да забавят или да слагат Брекзит под въпрос. "Ние желаеме добър Брекзит за всички в нашата страна ", сподели Соубри.

Държавният секретар за Брекзит Стив Бейкър се разграничи от обявата на "Дейли телеграф ". "Достоен за жалост е всеки опит да се всява разделяне в нашата партия. Моите сътрудници парламентаристи имат откровени оферти за възстановяване на законопроекта " за излизане от Европейски Съюз, над който работим, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР