Депутати от ГЕРБ и Продължаваме промяната размениха остри реплики в

...
Депутати от ГЕРБ и Продължаваме промяната размениха остри реплики в
Коментари Харесай

ГЕРБ и ПП се „замерваха“ с кюлчета и парапети в парламента

Депутати от ГЕРБ и " Продължаваме промяната " размениха остри реплики в коридорите на Народното събрание, дърпаха си микрофони и стигнаха съвсем до физически конфликт. Причината – спор за работата на въглищните централи.

На брифинг след срещата със Селин Гауер, Генерален шеф на Работната група за възобновяване и резистентност на Европейската комисия ГЕРБ упрекнаха Кирил Петков, че е изрекъл две неистини.

 
Първата огромна неистина е, че държавното управление е поемало ангажимент за 40% редуциране на излъчванията. Втората още по-голяма неистина е, че държавното управление на Кирил Петков не е поемало ангажимент и термични централи в България няма да бъдат затворени.
Жечо Станков, ГЕРБ

За ползотворната среща с представителя на Европейска комисия и решенията след нея приказва и Кирил Петков.

 
Имахме ползотворна среща с г-на Гаубер от Европейска комисия и тя сподели значимо нещо. Днес ние сме в първите 10 страни, в които има асимилиране на първо заплащане по Плана. Мариците не би трябвало да се затварят!
Кирил Петков, Политическа партия

Думите му обаче бяха прекратени от депутатите на ГЕРБ, които го упрекнаха в неистина и двамата стартират да се бутат. И в последна сметка първият и вторият на изборите стигнаха до общо мнение. Петков сподели, че „ това е образец за какво няма да подкрепим мандат с вас! Пачки, кюлчета… “ А от ГЕРБ отвърнаха „ вие пък имате парапети! “

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР