Депутати на ДПС, начело с Мустафа Карадайъ, излязоха при протестиращите

...
Депутати на ДПС, начело с Мустафа Карадайъ, излязоха при протестиращите
Коментари Харесай

Депутати от ДПС напуснаха дебата по вота на недоверие и отидоха при протестиращите

Депутати на Движение за права и свободи, отпред с Мустафа Карадайъ, излязоха при протестиращите пред Народно събрание.

" Те са пристигнали за оставката, и ние сме за оставката, дойдохме да обменим мисли. Тече спор вътре, в случай че има някакво предписание ще го кажем в залата ", съобщи Карадайъ.

" Излязохме, с цел да им кажем, че митингът е право на цяла България, че не може единствено софиянци да стачкуват, че е хубаво да се видят всички гледни точки и да им благодарим. Както онази вечер тук излязоха хората от държавното управление и благодариха на протестиращите, че ги поддържат. Каквото вършат другите, и ние това ще създадем. Ще ги помолим да бъдат деликатни и да не бият депутатите, които поддържат ръководещото болшинство, тъй като онази вечер видяхме противоположното, това не е добра процедура ", съобщи Йордан Цонев.

На въпрос дали протестиращите са проведени от Движение за права и свободи, Цонев сподели: „ Когато идват протестиращи от страната, несъмнено имат потребност и от организация. Когато стачкуват тези от София, нямат. И аз по този начин бързо пристигам и се събираме. Но хората от страната също би трябвало да бъдат показани на жълтите павета. Нека всички си кажат мнението – това е демокрацията”, сподели Цонев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР