Депутатът-рапър Христо Петров-Ицо Хазарта отправи критики към поведението на опозицията

...
Депутатът-рапър Христо Петров-Ицо Хазарта отправи критики към поведението на опозицията
Коментари Харесай

Ицо Хазарта за поведението на опозицията днес: Влязоха в ролята на тролове, които искат да пречат на Народното събрание

Депутатът-рапър Христо Петров-Ицо Хазарта насочи рецензии към държанието на опозицията в Народното събрание през днешния ден, която окупира трибуната на Народното събрание и не разреши съвещанието да протече.

" През тази година и половина откогато съм в Народното събрание безчет неща са се приемали в тази зала, които на мен не ми харесват. Но аз не съм изскочил да запуша пътя към трибуната, с цел да упреквам някой, че е анормален. Както в обществените мрежи има тролове, по този начин и тези хора играят ролята на тролове в Народното събрание.  С други думи - тяхната роля е да пречат. Всеки човек, който следи тези процеси, може да види, че това е деструктивно държание. Ние всички сме се събрали там и сме се съгласили да съблюдаваме избрани правила. Правилата споделят, че когато не си склонен с нещо, ти имаш всяка една опция да внесеш предложение, което да бъде гласувано и болшинството да каже дали е добре или не е добре да се случи това, което предлагаш. Но тези хора не желаят. Днес на тях им бе необходим спектакъл, с риск да обидя това хубаво изкуство. Защото откакто не можеш да провокираш социална поддръжка за твоята идея, единственото, което ти остава, е да бъдеш трол, и да правиш спектакъл ", изясни той в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.

" Ако тази тематика разделяше обществото, нямаше да гледаме това. Президентът сподели, че това е офанзива против държавността. Добре е всеки един човек, който има най-малко малко знания по история и по това какво се е случило с нашата страна в последния век, да го попита: " Посегателство против чия държавност? " Защото в случай че е посягане против държавността, то е посягане против едни хора, които са ни унищожили ", уточни Петров.

" Държавата се ръководи от държавно управление с министър-председател Николай Денков, което е определено от Народното събрание с поддръжката на тези политически сили. Министър не може да бъде уволнен. Министър може да напусне или като си подаде оставката, или когато неговото премахване бъде гласувано от Народно събрание. Ролята на премиера не е на някакъв господар, който да гони хората ", счита депутатът

" Ролята на политиците е да способстват за това персоналните ориси да вървят в една по-добра посока. Измерението на смяната на закона, обвързвана с осиновяването, е голямо, тъй като самото това ограничаване идва от един архаизъм, който произтича от пропагандираната заблуда за комунистическото съвършено семейство, където няма изоставени деца. Самата тази част от закона, която до през вчерашния ден принуждаваше хората да потвърждават, че има значими условия, които би трябвало да дават, с цел да обяснят за какво желаят да знаят от къде произлизат, и в този момент това отпадна. Всъщност тайната на осиновяването не е паднала. Тя продължава да стои там. Разгласяването по нейните условия е наказуемо. Единственото, което направихме ние, е да улесним опцията на тези, които търсят своя генезис, да го открият, без да минават през отводите на съда и хиляди ненужни процедури ", съобщи Ицо Хазарта.

" Има спад на осиновяванията, а в това време има ужасно доста хора, които се пробват да осиновят дете, и поради процедурите не съумяват. Това, че и ГЕРБ се включи, е един от образците за това какво се случва, когато се обединят напъните в една добра посока ", разясни националният представител.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР