Депутатът от Продължаваме промяната Константин Бачийски призна, че е бил

...
Депутатът от Продължаваме промяната Константин Бачийски призна, че е бил
Коментари Харесай

Депутатът, заплашван с инфаркт, е Консантин Бачийски от Продължаваме промяната

Депутатът от " Продължаваме промяната " Константин Бачийски призна, че е бил заплашван поради проблема с фитосанитарния надзор на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево и злоупотребите, които са осъществявани там.

Пред Нова ТВ той удостовери думите на началника на кабинета на премиера Кирил Петков Лена Бориславова, която в изявление за " 24 часа " разгласи, че " един от нашите сътрудници " е получил есемес, в който се отправяли закани, в това число, че трябвало да внимава какво прави, тъй като " доста хора са потърпевши от инфаркт или инсулт ".

" Покрай работата ми като държавник последните 10 години постоянно съм получавал закани. Сега едната от заканите беше, че доста младежи получават сърдечен удар. Другата беше да се замисля какъв брой младежи изчезвали, когато са неуместни ", изясни Бачийски.

Бачийски изясни, че в последните седмици е бил заплашван от няколко места и посочи, че и други народни представители са получавали закани. По думите му и шефът на Българската организация по сигурност на храните Христо Даскалов също е бил измежду заплашваните.

До момента се знае имало ли е опасност и към зам.-министъра на земеделието Иван Христанов, поради която той е с защита.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР