Депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев в последните дни не слиза

...
Депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев в последните дни не слиза
Коментари Харесай

ПАПАРАК: Настимир Ананиев яхна джип за 75 бона

Депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев в последните дни не слиза от ефира около законовите промени за електронните санкции, които готви като зам.-шеф на Транспортната комисия. Явно с цел да не се излага и да покаже, че схваща от автомобилния сектор, от началото на седмицата националният фаворит се вози в чисто нов джип.

За разлика от доста свои парламентарни сътрудници, Настимир не е заложил на някоя турбогъзарска марка и очевидно няма усет към мутренския кич. Вместо това се е сдобил с релативно непретенциозен джип " Пежо " 5008.

Семейният автомобил въпреки всичко е най-баровското предложение на френския производител, като у нас се продава до края на месеца на промоционална цена от малко под 75 000 лв..



В същото време Ананиев обмисля въвеждането на норма за използването на опиати, както е при алкохола - да се мери в промили.

Нормата ще дефинира дали лидерът е под въздействие след кръвен тест. Тя ще е основана на европейската процедура, такава има и в Нидерландия, и във Англия. Искрено пожелаваме на Настимир в никакъв случай да не попада под ударите на личните си закони и прелестно каране.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР