Депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев написа остър пост срещу Възраждане

...
Депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев написа остър пост срещу Възраждане
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев скочи на Възраждане: Използваха наводненията в Царево по нелеп начин

Депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев написа изострен пост против " Възраждане " във фейсбук профила си.

Публикуваме го без редакторска интервенция:

" Наводненията в Царево бяха употребявани по безразсъден метод от ВъZраждане, с цел да се създадат внушения, че в случай че не бяхме дали на Украйна 100 БТР-а с тях е било допустимо да бъдат избавени хора, в случай че БТР-ите бяха превърнати в амфибии и предоставени на пожарната.
Поредна неистина и операция на ВъZраждане - БТР-ите към момента не са отпътували за Украйна и се намират в хранилища на жандармерията в България. Ще заминат откакто Украйна подпише съглашението с Министерство на вътрешните работи, което ще се случи в идващите дни. След това Народното събрание би трябвало да ратифицира съглашението.
Спекулацията на партията на Копейкин е в посока на това, че в България липсват профилирани амфибии, които се употребяват за избавяне на потърпевши при наводнения. В тази връзка изпратих питане към Министерство на вътрешните работи министъра за наличните амфибии от този вид в Министерство на вътрешните работи. Отговорът на министъра: В България има 8 бр. амфибии " Тайга ТТМ ". Две от тях са в София и по една в Бургас, Добрич, В. Търново, Варна, Монтана и Пловдив. Те се употребяват при наводнения и за избавяне на хора.
Особено гнусно е, когато съветското прокси в Народното събрание употребява сходна покруса, с цел да прокарва ползите на Путин - по всевъзможен метод да се попречи на изпращането на помощ за Украйна. На това може да се противодейства единствено по един метод - оборвайки лъжите с обстоятелства. И тук обстоятелствата са ясни - амфибии има, а ВъZраждане лъжат и жонглират със страховете на хората ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР