Депутатът от ПГ на Възраждане Стоян Таслаков хвърли бомба в

...
Депутатът от ПГ на Възраждане Стоян Таслаков хвърли бомба в
Коментари Харесай

Депутат на Копейкин удря здраво: Мараджиев крал ток през вендинг машини

Депутатът от ПГ на " Възраждане " Стоян Таслаков хвърли бомба в ефира и разкри, че кметът на Стамболийски - арестуван и освободен още през вчерашния ден - Георги Мараджиев, е крал ток посредством вендинг автомати, сложени в града.

" Подал съм няколко сигнала за активността на кмета на Стамболийски - до полицията и до прокуратурата. Преди няколко месеца разкрих, че компания, близка до него, е сложила вендинг автомати без да се регистрира потреблението на ток и без контракт. Събрани са 400 страници с доказателства, става дума за 40-50 автомата ", разгласи сензационно националният фаворит пред Нова телевизия. 



По думите му има и много други сигнали от компании, на които е дебитор. " Вземал е назаем и материали, с които да строи. Използват се средства от налозите, а не евросредства за негови цели. Не желая жителите на Стамболийски да бъдат унизени, за което имам сигнали. Той влиза в спорове с тези, които не гласоподават за него ", счита той.

Според него кметът на Стамболийски има персонален претекст против него. " Той не съумя да влезе в мой парцел, а от тротоара написаха протокол, че стълбите ми са противозаконни. Винаги когато Мараджиев пробва да се скрие, вместо да приказва за скъпите си придобивки, приказва за роднините на хората в града ", разяснява Таслаков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР