Депутатът от Има такъв народ Радостин Василев ще е председател

...
Депутатът от Има такъв народ Радостин Василев ще е председател
Коментари Харесай

Юристът на фалиралото ЦСКА оглави правната комисия

Депутатът от " ИТН " Радостин Василев ще е ръководител на парламентарната правна комисия. А проф. Александър Симидчиев тази на опазването на здравето. Това взеха решение депутатите през днешния ден.

Василев, родом от Плевен, стана прочут като правист на ЦСКА, в Борисовата градина го докара още Александър Томов. Той работи съвсем до банкрута на футболния клуба.

После стартира частен бизнес, като се води управител на няколко футболисти, измежду които националът Спас Делев. На фотографията Руди е с някогашните национали Ивелин Попов и Иван Иванов - Русия. Василев беше основен покровител на Любло Пенев при несполучливата кандидатура на легендата за началник на БФС.

В правната комисия като членове ще влязат - Анна Александрова, Дани Каназирева, Радомир Чолаков, Николина Ангелкова и Александър Николов от ГЕРБ-СДС, Радостин Василев, Иво Атанасов, Златомира Мострова и Ива Митева от Има Такъв Народ, Крум Зарков, Филип Попов и Тодор Байчев от Българска социалистическа партия, Хамид Хамид и Цветан Енчев от Движение за права и свободи, Атанас Славов и Надежда Йорданова от " Демократична България ", и Николай Хаджигенов от " Изправи се! Мутри вън ".

В състава на здравната комисия ще влязат - Григор Горчев, Даниела Дариткова, Лъчезар Иванов, Алисе Муртезова и Александър Александров от ГЕРБ-СДС, Силви Кирилов, Андрей Чорбанов, Деляна Пешева и Александър Тодоров от Има Такъв Народ, Георги Михайлов, Георги Гьоков, Илиян Йончев от Българска социалистическа партия, Джевдет Чакъров и Хасан Адемов от Движение за права и свободи, проф. Александър Симидчиев и Катя Панева от " Демократична България ", и Валентина Василева от " Изправи се! Мутри вън ".

Григор Горчев бе повдигнат за началник от ГЕРБ-СДС, само че той събра едвам 71 гласа " за ", а 145 се въздържаха. За Симидчиев пък гласоподаваха 139 " за ", а един се въздържа.

Георги Ганев пък ще е началник на Комисията по бюджет и финанси, взеха решение депутатите със 122 гласа " за " и 104 " въздържал се ".

В комисията ще влязат - Димитър Главчев, Делян Добрев, Красен Кръстев, Ирена Димова и Румен Христов от ГЕРБ-СДС, Кирил Семонов, Живка Железова, Светослав Георгиев и Пламен Данаилов от Има Такъв Народ, от Българска социалистическа партия - Румен Гечев, Пламен Милев и Богдан Боцев, от Движение за права и свободи - Йордан Цонев и Сергей Кичиков, Демократична България - Ганев и Мартин Димитров, а от " Изправи се! Мутри вън " - Мария Капон.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР